Skip to content Skip to footer
ΑΓΟΡΕΣ

Προσωπική Φροντίδα & OTC

Συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της αγοράς στην οποία απευθύνονται.

Η πλαστική συσκευασία παρέχει ασφάλεια και ευκολία καθώς είναι εύχρηστη και δεν σπάει εύκολα. Πολύ δε περισσότερο στις συνθήκες του μπάνιου, που είναι πιο απαιτητικές.

Εκτός αυτού,  δίνει αναρίθμητες επιλογές ως προς τον σχεδιασμό και επομένως δυνατότητες διαφοροποίησης της τελικής εικόνας του προϊόντος, μια ιδιαίτερης σημασίας απαίτηση για τα προϊόντα του κλάδου. . Επιπλέον, είναι ελαφρύτερες από τις εναλλακτικές επιλογές και αυτό τις καθιστά  καλύτερα και φθηνότερα διαχειρίσιμες  στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Στις προκλήσεις της αγοράς των προϊόντων προσωπικής φροντίδας και παραφαρμακευτικών ειδών  απαντάμε με λύσεις  που διασφαλίζουν ποιότητα,  ευκολία στη χρήση, ασφάλεια και ελκυστική εμφάνιση.

Συσκευασίες για προϊόντα που θέλουν να ξεχωρίζουν

Χωρίς αμφιβολία για να μπορέσει ένα προϊόν να ξεχωρίσει στο ράφι του supermarket ή του φαρμακείου και να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγοραστή , θα πρέπει η συσκευασία του να υποστηρίζει μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα εικόνα. Τα πλαστικά υλικά παρέχουν μοναδικές δυνατότητες στην μορφή του περιέκτη, το χρώμα και την υφή της επιφάνειας  του.

Η I.B.S. διαθέτει και διευρύνει μα γκάμα από κοινόχρηστα μοντέλα για προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα ανάπτυξης  ιδιαίτερων μοντέλων συσκευασίας για αποκλειστική χρήση.

Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε φιάλες ή βάζα με ολόσωμη ετικέτα ( sleeve decoration), αξιοποιώντας έτσι όλη την επιφάνεια  του περιέκτη για επικοινωνία και μάρκετινγκ.

Συσκευασίες φιλικές στο περιβάλλον

Προσφέρουμε συσκευασίες  εναρμονισμένες με τις πλέον σύγχρονες τάσεις ως προς το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Ως προς την  συσκευασία προϊόντων  προσωπικής  φροντίδας  και παραφαραμακευτικών ειδών, διαθέτουμε ειδικούς  περιέκτες, οι οποίοι παράγονται σε συνθήκες φιλικές στο περιβάλλον με αξιοποίηση ανακυκλωμένων πολυμερών ή βιοπολυμερών. Όλα τα υλικά είναι πιστοποιημένα για ασφαλή χρήση σε επαφή με τροφιμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο